Läsarfråga: Mascara.

mascara

Hej Keela!
Jag undrar vilken mascara du använder. Du har så fina ögon!

Tack snälla!! Just nu använder jag en mascara från Lumene. Varför just den? Ska jag vara ärlig så är det för att jag fick den i en goodiebag. Haha! Ibland råkar det faktiskt vara saker man verkligen använder i goodiebags. Jag hade aldrig köpt den här mascaran om jag inte hade fått den just för att jag inte visste att den fanns ju, men nu har jag använt den varje dag och gillar den verkligen : ) Den heter Volume black crystal! Jag har inte hittat den på någon sida på internet, men jag vet att bland annat Åhléns säljer Lumeneprodukter, så kolla där vettja : )

Kramkram

You might also like

Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *