Event!

Hey Guys!
Igår efter utbildningen så sprang jag bara hem en snabbis och bytte om. Sen mötte jag upp Caty och gick till Lyko på Östermalm. Där höll dom och Depend i ett event! Ida var också där : ) Det slutade med en helmysig kväll med dom, en maxad goodiebag och en supertrött mig. Hehe. Höjdpunkten var dock att få träffa en läsare som jag verkligen sett fram emot att träffa! Hon kommenterar alltid supersnällt och ofta och var så söt och fin i verkligheten också! Ni hittar hennes blogg HÄR. : ) 

lyko

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - YELLOW Josephine Qvist - SPIRIT-STORES, HANSA Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *