goodie

Att skriva som man tycker är alltid en liten chansning. Speciellt som bloggare. Antingen blir det en våg av hat – med otroligt lite kärlek. Och ibland blir det en våg av kärlek – med lite hat. Hatet kommer man aldrig bli utan, men förhoppningsvis inte kärleken heller. Jag är väldigt tacksam över att jag även denna gång när jag skrev vad jag tycker, att det var en våg av kärlek och uppmuntran jag fick. Önskar att ni förstod hur glad det gör mig! Lite hat fick jag också såklart, men den bryr jag mig inte om. Den är inte viktig! Så tack snälla för era fina och förstående ord och att ni inte vill att jag ska suga era rövar. Ni har säkert fina rumpor allihopa, men jag avstår helst från att suga dom : ) PUSS, fina ni.

Anyways! Gårdagens goodiebag var ju helgrym! Proppfull med bra grejer. Jag har nu alltså massa bra produkter från depend att testa och recensera och dessutom fick vi med oss Lyko’s egna hårvårdsprodukter. Wooho! Perfekt eftersom min hårspray precis tog slut. Är också megaglad över den nya tangle teezern då min sjungit på sista refrängen ett bra tag nu. Heja Lyko och Depend!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *