Junkyard order!

j

YEEY! Nya kläder från Junkyard påväg!!! Bara ett problem som jag kom på efter att jag klickat på ”beställ” … Jag beställde två par shorts, och tre linnen bland annat. HALLÅ!!! DET ÄR SNÖÖÖÖÖ. Glömde att jag var i Sverige ännu en gång. Eller kanske var det bara önsketänkare.. Får nog vänta några veckor med att använda dom här kläderna. Beställde även ett par Air Max! Äntligen. Det är dock lite tråkigt nu eftersom det är så otroligt många som har dom.. Men dom är så fina så kunde inte låta bli : )

Kommentarer (1)

You might also like

Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Alexandra Nilsson - Hemma efter operation.. Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över..
  • Liz

    Hej Keela! Har funderat på en sak rätt länge, hur kommer det sig att du suddar ut mini-bilderna på kläderna du beställer? :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *