Untitled-1

Okej. Totalkaos i kommentarsfältet. Varför kan man ju fråga sig? Jo, det ska jag tala om. Häromdagen skrev jag i ett inlägg att jag KANSKE skulle försöka få tag på biljetter till en konsert som spelas i slutet på mars. ( Då bandets fans som kommenterade inte vill att bandet ska bli större, vill dom inte att jag nämner deras namn i min blogg…. Deras miljtontals följare skulle säkerligen öka väldigt mycket när jag skriver ut deras namn här…. ) Och eftersom jag har lovat mig själv och er att svara helt ärligt på kommentarer som jag inte tycker är rättvisa, here it goes; 

För det första. 
Jag skrev KANSKE. Inte att jag skulle fixa biljetter, inte att det var livsviktigt eller att jag på något sätt ville ta ”era” platser på denna gratiskonsert. För mig var det inte högst troligt att jag skulle gå, och jag får höra saker som ”sug min röv”, att någon tänker bajsa i min mun och att jag är kändiskåt för att jag skriver att jag KANSKE ska gå? Det låter ju enligt mig rätt galet.

För det andra. 
JAG betalar INTE massa hundralappar och reser totalt åtta timmar för att kanske får en liten glimt och en biljett. Utan jag KANSKE, FUNDERADE, på att gå. Ändå är JAG den som är kändiskåt.. Really? Jag är på riktigt den mest o-kändiskåta människan någonsin. Kändisar intresserar mig inte för fem öre. Fråga vem som helst..

För det tredje.
Detta band(som nu inte får nämnas), som tydligen hjälpt dessa flickor så himla mycket i livet( vilket är jättebra, absolut! ). Dom kan inte unna detta band att få liite publicitet på en blogg och kanske bli liiiiiite större än vad dom redan är? Jag vet inte hur ni känner, men om någon hade varit en stor hjälp i mitt liv, så hade jag nog unnat dom liiiiiiiiite publicitet på en blogg när dom ändå har miljontals följare på t ex instagram. Att nu detta skulle göra dom större(inte troligt, men ändå..), skulle ju då göra att bandet förmodligen får fler spelningar, kommer till Sverige en gång till, släpper mer musik osv. Är inte det bra? Eller? Om jag tycker att en låt eller ett band är bra vill jag ju att alla ska höra låten och veta det. Jag skulle aldrig försöka ha en artist för mig själv! Det är ju helt omöjligt och jättedumt.

För det fjärde. 
Jag har själv, när jag var yngre och en del nu, fått väldigt mycket hjälpt utav musik och olika band. Jag har haft idoler som hjälpt mig igenom mycket. Jag har varit på konserter, jag har inte fått tag på biljetter till konserter som jag verkligen velat gå på osv. osv. osv. Jag vet precis hur det känns att söka tröst till musiken. Därför förstår jag till viss del deras frustration, och jag är absolut inte ute efter att stjäla någon gratisbiljetter till en konsert. Jag såg det mer som en rolig grej, men som inte är speciellt superviktig i mitt liv. Om jag ska gå dit? Ingen aning. Om jag känner för det, absolut. Förmodligen inte då det antagligen kommer vara kaos, långa köer och jag tycker inte att alla låter är världsbra. Utan har några få favoriter. Men, man ska aldrig säga aldrig.

Kommentarerna ovan är bara några av dom som jag fick igår. ”Jessika” skriver bland annat att jag kommer tappa läsare och respekt i och med detta, och ska jag vara ärlig, så gör det ingenting om jag tappar läsare som säger att jag kan suga deras rövar och att dom ska bajsa i min mun. Dom klarar jag mig utan. Fast jag blir mest arg på att dom hoppar på andra läsare och skriver att dom slickar röv för att dom tycker att jag ska gå på konserten. Ni slickar inte röv, ni kommer med en bra och logisk åsikt. Klart att jag ska gå på konserten om jag vill! Kan jag välja att låta bli för att andra är större fan och vill se dom mer? Absolut! Men så kommer det ju ALLTID att vara. Vilken konsert jag än väljer att gå på kommer det alltid sitta någon som är ett större fan hemma som inte hade möjlighet att gå/hade pengar/fick tag på biljetter osv. Det går inte att komma ifrån. Ska jag aldrig gå på konserter för att jag inte är världens största fan? Ska folk säga åt mig att suga deras rövar därför? Är jag kändiskåt för att jag kanske går på en konsert? Ska jag behöva ta mer skit för att jag är offentlig? Nej.

Kommentarer (1)
  • mmillie

    Jätte bra att du står på dig! Det är sånt som vi vill se i din blogg! En förebild som inte tar skit utan säger bara rakt som det är och inte ger med sig utan håller fast i det man vill och tycker är kul!
    Det är ju sådant här som bara gör dig och dina läsare starkare! Kriga på bästa du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *