Untitled-1

Måste man ha tagit/gått högskoleförberedande kurser/lektioner i gymnasiet för att gå denna kurs?
Nej, man måste inte vara insatt alls. Man lär sig allt verkligen! Men det kan ju vara bra att ha ett stort intresse för det : )

Hej Keela! Följt din blogg ett bra tag nu och gillar den grymt! du verkar va en helt toppen tjej och inspirerar mycket. Jag såg precis att du börjat läsa till kostrådgivare och detta kan jag bara säga är något som skulle passa mig perfekt! Jag har ett jobb nu men känner att de är dax att testa på något nytt. Jag undrar då om du kan svara på lite frågor angående den här utbildningen. Har du funderat på att jobba som de sedan? För det skulle jag gärna vilja göra men blir man färdig utbildad? Kan man få jobb? ja… Ganska många frågetecken och jag vill fråga just dig eftersom du har börjat. Tacksam för svar.
Hej & tack snälla : )
Jag läser till kostrådgivare först och främst för min egen skull. Kost och träning har blivit en stor del utav mitt liv och ett intresse. Jag tycker att allt sånt är väldigt intressant helt enkelt! Sen känner jag också att jag får fler och fler frågor om kost osv. på bloggen och vill kunna ge korrekta svar på dessa frågor. Inte gissa eller anta. Jag vill veta och gärna hjälpa om jag kan. Som jag känner just nu så är detta ingenting jag skulle vilja jobba heltid med, utan det ska snarare hjälpa mig att hitta en bra balans i min kost och träning. En bra och sund livsstil helt enkelt! Sen kanske jag absolut kommer ha några klienter som jag hjälper om någon skulle vilja. Men som sagt, ingenting jag vill på heltid. Hur lätt det är att få jobb är svårt och säga tycker jag. Det gäller att vara beredd att satsa och lägga ner tid och energi tror jag!

Utbildningen är verkligen så bra. Läraren som vi har, Martin Brunnberg, är grym och det är imponerade hur mycket han kan om allt sånt här. Han lär ut på ett bra sätt och det blir verkligen ALDRIG långtråkigt. Så kul : ) Jag är galet glad över att jag valde att gå den här utbildningen! Om du är sugen, GÖR DET. Du kommer inte ångra dig!

Vad heter utbildningen du går?
Jag går något som heter Diplomerad & licensierad kostrådgivare på Paulúns Näringscenter i Stockholm.

Har ni fler frågor så är det bara att ställa dom, så svarar jag i ett inlägg : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *