Stresssssssss.

ffadddd
Nu är det inte jättelångt kvar innan jag och mamma befinner oss i Grekland igen. Längtar så mycket!

Hey u!
Jag har mått såååå dålig idag. Galen magkatarr och massa mysiga nässelutslag på det. Crap! Så så fort jag kom hem från utbildningen så lade jag mig och sov middag. Så skönt! Vaknade och mådde bättre i magen, men dom där rackarns utslagen är kvar. Typiskt! Har ju iochförsig inte sett skymten av dom på månader, så det är ju skönt. Men varför kommer dom nu? Tänk om kroppen bara kunde tala om exakt vad som är tokigt och varför den mår som den mår. Det hade varit något : )

Jag har inte bestämt ännu om jag ska köra en kväll i sängen, en kväll på gymmet eller iväg på en middag. Det återstår att se!
Vad gör ni ikväll?

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *