Mini-frågestund.

mini

Hey guys!
Min mage bränner och mina nässelutslag verkar vara här för att stanna. Därför spenderar jag den här dagen i sängen. För att ni inte ska bli superuttråkade så kan vi väl ha en lite minifrågestund? Ställ lite frågor så väljer jag ut 20 stycken som jag svarar på senare ikväll eller imorgon : ) Hur låter det?!

Kramkram

You might also like

Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Caroline Roxy - Wknd Wbz Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Otur - Fastnade i London.. Paulina Danielsson - Min medverkan i Lyxfällan. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Olivia

    Min stil är precis som din, men jag går bara den stilen hemma och i stan men aldrig där mina kompisar kan se de, Jag tycker att det är så himla pinsamt att visa sin egna stil, hur ska jag göra..? vill ju liksom inte bli mobbad av att jag har en egen stil för alla har ju typ samma stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *