Lyko – recension.

lykoç

Här kommer en liten recension på produkterna som från Lyko som fanns i goodiebagen. Dom träffade verkligen rätt! Har blivit småkär i alla tre produkter. + att dom inte alls är dyra utan ligger på en väldigt prisvärd nivå. Jag gillar dom fina flaskorna också. Heja Lyko!

1. Melon Sensation – torrshampoo. ( direktlänk )
SÅ BRA!! Och ger massvis med volym. Ett stort plus är även lukten! Det gäller alla dessa produkter. Dom luktar SÅ gott. Det är viktigt!

2. Strawberry Sensation – Hårspray. ( direktlänk )
Min personliga favorit i flera år har varit den klassiska från proffs. Men jag måste säga att den här ligger i samma klass! Jättebra hållbarhet och som jag skrev – LUKTEN/DOFTEN, vad man nu vill kalla det. NOMNOMNOMNOM. Galet! Så bra.

3. Papaya Sensation – Saltvattenspray. ( direktlänk )
Jag använde saltvattenspray när jag var yngre, men sen glömde jag nästan bort att det fanns. Det är bra att använda det när man lockar håret. Det blir inte lika frissigt och det blir mer busigt : ) Kommer användas flitigt! Och lukten på denna också. SÅ BRA GJORT!

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *