SÅ kul att ni hade så himla många frågor! Jag har valt ut 20 stycken av dom som kommer häääääär : )

Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen?
En vanlig morgon, max 20 min. Haha! Är otroligt lat och orkar nästan aldrig göra det ”ordentligt”. Så bara kletar på smink och hoppas på att frisyren från dagen innan(ibland veckan innan) fortfarande ser OK ut. Hehehehe.

Är du vig? Hur mycket/ofta stretchar du och har du tips på bra sånna övningar? Behöver man vara vig för att träna poledance?
Jag är otroligt ovig. Därför har jag anmält mig till en flexibilityklass på Studio DQ som gör att jag förhoppningsvis kommer bli lite mer vig. Det gör att det är lättare att göra vissa trick inom Poledance + att man kan göra dom snyggare : ) Fast jag tycker att det är otroligt tråkigt att stretcha!

Vad hände med vlogg-maratonet du skulle ha? Såvitt jag vet har inte alla videos kommit upp än, och det tycker jag är lite tråkigt.
Jag har lagt upp alla videos utom en! Men ja, det är tråkigt. Måste komma på en bra grej att filma bara, så kommer den sista videon komma upp.

följ

När du är färdigutbildad kostrådgivare, kommer man kunna få råd av dig om kost, träning och hälsa då?
Absolut! Jag gör ju, som jag skrivit tidigare, utbildningen mest för min egen skull. Men jag kommer absolut dela med mig av mina kunskaper : )

Har en fråga som är träningsrelaterad. jag tränar ganska mycket och vill bygga lite mer muskler men känner att jag inte får i mig tillräckligt med protein som är bra om man ska bygga muskler, men vill helst inte börja använda mig av massa protein
pulver m.m. Har du nå bra tips på hur man kan få i sig de på annat sätt? Äter saker så som kvarg m.m men känns inte direkt tillräckligt.. Har även en fråga om protein pulver och sånt verkligen hjälper och gör skillnad? Om det är värt att prova då jag aldrig använt mig av sånt.. Hehe blev en lång fråga men tacksam om jag får svar  vill också tillägga att du har en grym blogg!
Om du äter t ex fisk/fågel/kött till lunch + fisk/fågel/kött till middag och dessutom kvarg så är jag säker på att det räcker för att bygga lite muskler! Jag vet inte hur gammal du är och vill därför inte rekommendera proteinpulver, då jag inte tycker att man ska stoppa i sig det innan man växt klart ordentligt osv. Men proteinpulver är absolut en bra grej att inta direkt efter träning, för att vara absolut säker på att du får i dig tillräckligt. Om du gillar ägg så är det också jättebra att äta och det innehåller en hel del protein! Lycka till!

Jag brukar ta en proteinshake från fitnessguru efter ett pass!
nomakeup
Skulle du ändra något av ditt liv? Gå tillbaka i tiden? Finns det något du ångrar?
Det enda jag ångrar lite är att jag nöjt mig för lätt och trott att jag inte förtjänar bättre. Eller att jag inte ansträngt mig tillräckligt för att må bra i vissa delar av livet och låtit andra trycka ner mig. Men samtidigt så tycker jag att man inte borde känna så, för att som har hänt fram tills nu har ju gjort att jag är den jag är idag : )

Har du någonsin känt dig väldigt ensam eller utanför?
Absolut! Jag gör det fortfarande ibland, även om många säkert inte tror det. Jag är lite av en ensamvarg, i alla fall mentalt om man nu kan säga så. Men ofta är det självvalt. När jag var yngre hade jag perioder då jag kände mig väldigt ensam och utanför i skolan. Därför spenderade jag massor med tid med min mormor. Men det gjorde ju att jag kom väldigt nära henne, så det fanns ju något bra i det också!

Hej Keela! När du lägger ut bilder på dig själv på Instagram gör du det för att få Likes och en bekräftelse på att du se bra ut? (Som typ alla andra) Menar inget illa med denna fråga, är bara nyfiken!
Den här frågan är så svår. Jag tror att jag tänker säga nej. Till viss del känns det absolut bra att få bekräftelse på att jag ser bra ut, och det är kul att se att många gillar bilden. Men egentligen är det väldigt ytlig bekräftelse. Den bekräftelsen som betyder allra mest för mig kommer från nära och kära som känner mig. Missförstå mig inte, många av era kommentarer här och på instagram gör mina dagar, men i grund och botten så är det den ”riktiga” bekräftelsen som avgör. Jag tror att det är viktigt att jag ser det på det sättet, annars skulle jag nog verkligen ta åt mig av näthatet som jag får också. Så, visst är det en liten boost att dagligen få höra att man ser bra ut och det är kul att lägga upp bilder på instagram, men jag gör det inte enbart för alla likes. : )

Hur ser din drömpartner ut och hens personlighet? hur vill du att ett förhållande ska se ut för dig?
Min drömpartner är förstående och peppande. Vi lyfter varandra och får varandra att må bra. Vi litar på varandra och har kul! Vi kan prata om allt och skoja och vi värderar saker likadant. Ett förhållande är rätt svårt och det är sällsynt att man aldrig bråkar eller att man aldrig tycker olika. Det gäller bara att hitta en balans i det och att man tycker om varandra – trots olikheter. Inte att man ser de som något negativt. Sen så är jag själv ganska svartsjuk och har svårt att lita på folk, vilket kan göra ett förhållande sämre. Men det är något som jag jobbar på och förhoppningsvis så kommer jag lära mig att bli bättre på det någon dag.

Vad får dig att hålla motivationen till träningen så bra?
För att det har blivit ett av mina största instressen och är så sjukt kul! : ) Gör det inte till ett måste, utan se det som något roligt!

Hur lång är du?
Ungefär 172 cm lång. Jag ville alltid vara kortade när jag var yngre för att jag ville vara liten och söt. Jag tyckte att det var finare! Nu trivs jag rätt bra med min längd.

Hej! Har du några tatueringar?
Jag har en liten pluttig en bakom örat som jag har haft i några år! Tydligen har Justin Bieber gjort en likadan nyligen? Haha. Jag funderar på att göra några fler : )
(bilden är tagen för säkert tre år sedan. haha)
tattoo_160453679

Tycker du att du lägger ner lite för mycket pengar på kläder? Du verkar köpa kläder för 5000+/månad. (Jag menar inget illa, utan är mer nyfiken bara!) Kram!
Jag har månader då jag shoppar massor, och sen månader när jag inte shoppar alls. Jag tycker att kläder och stil är roligt och väljer därför att lägga mina pengar på det också. Men jag sparar rätt mycket till resor osv också. Och det finns ju många som är betydligt värre än mig! Haha. Jag skulle t ex aldrig lägga 5000:- på EN väska. Det tycker jag är helt galet!

Jag har en liten fråga, snart ska jag börja gymnasiet och det känns liksom som om jag kommer välja fel vad jag än gör?! Jag vill så gärna bli en ballerina för det är balett jag brinner för! Jag vill börja på ett dansgymnasium, men tror du att det är osmart om jag nu inte lyckas? Vad hade du valt, vanligt eller dansgymnasium?
Jag kände likadant när jag skulle välja gymnasium. Det slutade med att jag tog mitt pick och pack och drog till Uppsala, ensam. Det är ett av dom bästa besluten någonsin! Jag tycker såhär: Brinner du för att dansa och det är det du tror att du vill göra?! KÖR DANSGYMNASIUM! Fatta vad kul : ) Kommer du efter ett år att du inte vill? Sök något annat. Kommer du på efter tre år att du inte vill? Gå en annan utbildning eller vad som helst. Det allra viktigaste är att du gör det som känns roligaste och bäst! Det som gör att du mår bra. Allt annat tar man som det kommer. Man måste våga för att vinna!

Lite om Wow för jag Spelar det själv! Vilken server spelar du på? Alliance eller horde? Vilken ras spelar du?:)
Åh, vad kul! Jag är inte helt 100% säker på server. Tror att jag gör Chamber of Aspects(om det finns någon som heter det?) Jag spelar självklart, haha, Pandaren som min main! Finns det en panda måste jag välja den ju : ) Kör Horde just nu. Tidigare år när jag spelat har jag varit mest Alliance, så nu ville jag prova något nytt. Haha. Kom faktiskt till lvl 81 igårkväll och har precis specat om mig från Arcane Mage till Frost Mage! Helt sjukt vad mycket mer skada jag gör. Så funderar ni på att spela Mage, var frost och inget annat! #geek

Om du fick chansen att flytta till en annan stad i världen, var skulle du flytta?
LA eller New York! Utan tvekan.

ladreamin

Vart tar du dina bilder? Tar du där det finns människor? Vem tar dina bilder? Är det inte ”pinsamt” om någon går förbi och ser?
Om mina outitbilder är tagna utomhus är det nästan alltid Caty som tar dom. Även jag tycker att det är lite pinsamt att ställa upp ett stativ på stan och folk går förbi. Haha! Men när Caty är med och tar bilderna så bryr jag mig inte alls : ) Men ja, ofta är det människor runt omkring!

Hur har din resa med bloggen vart? Har det vart mycket upp & nergångar med den?
Fantastiskt! Jag är så otroligt glad över att jag valde att satsa på bloggen och att jag numera har den som jobb. Just nu kan jag inte tänka mig att göra något annat. Det har varit mycket upp- och nergångar, många bra perioder och många dåliga. Men det har kommit något bra med det mesta : ) Bloggen är mitt liv, på gott och ont! Bästa som hänt mig i bloggvärlden är när jag vann pris som Årets Blogstar i  Veckorevyns Blog Awards 2012! ( jag vet att en annan bloggerska skriver att hon vann, men jag fick flest röster, gick upp på scenen och hämtade priset och det står nu i min hylla här hemma. Så hur hon kan ha fått för sig det är ju verkligen helknäppt .. haha! )

h
Jag hade på mig en klänning som jag och mamma sytt(läs: MAMMA) och ett par vita Air Force. Gillade verkligen den outfiten kommer jag ihåg : )

Vilka appar/hemsidor fixar du dina bilder på?
Alla bilder till bloggen fixar jag i Photoshop CS6!

Favoritfilm?
Beror lite på humör. Jag älskar disneyfilmer och animerat, så måste nog ändå säga Hitta Nemo. Åh, den är så mysig!

 

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *