b1
Bild från när jag, Bingo och Viktoria tränade med Mårten för någon månad sedan. HEJ TRÄNINGSVÄRK.

Hey kompisaaaaar!
I tisdags var det tänkt att jag skulle börja träna ordentligt med Mårten Nylén, men eftersom jag glömde bort min utbildning så sköt vi upp det till imorgon istället! Jag har sagt till honom att jag gärna är lite av en försökskanin, så jag har lovat att han ska få säga exakt vad jag ska äta och exakt hur jag ska träna och tänka i två månader – så får vi se vad som händer. Med tanke på hur duktig och fantastiskt han är, så är jag säker på att jag kommer bli så mycket starkare och min mage kommer må sååååå mycket bättre! Jag förväntar mig grymma resultat alltså :  ) Snart börjar också en ny säsong utav Biggest loser där Mårten är tränare. Det får vi absolut inte missa. Önska mig lycka till inför imorgon!

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *