Unseen crazy iphonepics.

unseen
unseen crazy iphonepics.

Tack snälla för att ni förstod och inte blev arga för iår! Jag låg i sängen från morgon till kväll och sov middag i timmar. Så skönt! Och jag är så glad att jag valde att lyssna på kroppen. Idag när jag vaknade så är dom flesta nässelutslagen borta och magen känns inte alls : ) Yeey! Kul att ni ställde så många frågor också! Jag ska börja svara på dom alldeles strax.

Men först! En kul liten undersökning… Varje gång jag kör igång en liten selfie-photoshoot i telefonen så slutar det alltid med att några av bilderna ser helt galna ut. Jag tröttnar liksom efter ett tag och börjar leka istället. Haha! Oftast lägger jag ju upp bilder som är ”fina” och inte galna bilder. Men vad föredrar ni? Fördrar ni att jag bjuder på mig själv eller att jag är lite galen? Jag själv föredrar nästan mer den galna sidan. Den känns ibland lite mer som mig. Det är viktigt att kunna bjuda på sig själv tycker jag, men samtidigt är det inget fel med att alltid lägga upp bilder som man känner sig fin på : ) Och sen tror jag tyvärr att jag har så pass många följare och likes just för att jag lägger upp ”fina” bilder, och inte när jag gör fula grimaser och miner.. Haha!

Vad säger ni?

Kommentarer (1)
  • Em

    Alltså det känns lite som att de ”fina” bilderna (du är alltid fin även när du är oseriös, missförstå mig inte haha) är mer proffsiga och blir roligare att kolla på, speciellt för mig som är mycket intresserad av foto. Men självklart är det askul när du lägger ut oseriösa bilder också. Du kan kanske variera lite?? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *