Smoothiefrukost.

smoth

Imorse struntade jag i min standardfrukost havregrynsgröten och gjorde istället en sjukt god smoothie. Min lärare på Paulúns sa något så himla smart häromdagen som fick mig att tänka till lite. Han berättade att han åt olika saker till frukost varje dag, annars tröttnade han. Och han sa att tänk om man åt samma sak till middag varje dag, hur kul är det? Och när jag tänker efter så stämmer det ju. Jag har ätit havregrynsgröt i princip varje dag i ett år nu. Tänk att äta samma sak till middag varje dag i ett år?! Det gör man ju inte. Hur kommer det sig att man äter samma sak till frukost? Haha. Så, idag gjorde jag alltså en smoothie istället. Så god!

Recept:
1 halvt paket frusen mango.
1 hel citron ( både saft och fruktkött )
1 hel apelsin ( både saft och fruktkött )
1 halv burk lättkvarg
1 paket guava ( ALLTSÅ DEN HÄR ÄR SÅ GOD! ) Det finns att köpa 4-pack av dessa och några andra smaker på t ex hemköp. Dom är rätt dyra, men gör så otroligt mycket i en smoothie! Och den innehåller massor med C-vitamin. Winwin!

Jag har även i ungefär 1 dl vatten för att späda ut smoothien lite. Det kan behövas mer, så man får prova sig fram :  )

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *