da
DIREKTLÄNKAR: Tröja / Keps / Skor / Leggings.

Hej Keela! 
Jag älskar din stil och din blogg och du inspirerar mig så mycket. Jag älskar färgglada kläder men vågar inte använda det jämt.. därför undrar jag om inte du kan tipsa om en cool outfit som inte är så färgglad som jag kanske vågar ha på mig? Helst inte så dyr heller… Du är bäst!

Hej!
Tack snälla : ) Vad tråkigt att du inte vågar använda det! Jag älskar också färgglatt, trots att det blivit en del svart/vitt den senaste tiden. Ett tips för att våga är att tillsätta lite mer färg för varje dag som går. T ex att första dagen kanske ha en färgglad mössa, andra dagen matcha med färgglada leggings osv. Så att tillslut kommer ingen tycka att det är konstigt att du springer omkring som en himla cool regnbåge! U can do it!

Här har jag i alla fall satt ihop en grym outfit från Junkyard. Inte överdrivet dyr heller. Du har säkert ett par svarta leggings därhemma som du kan använda istället för dessa t ex. Vita vans är verkligen något jag själv också vill ha och blir rätt sugen på den här outfiten själv faktiskt. Haha! Kepsen har jag ju dessutom : )

Lycka till!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - My work space

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *