Köpte ett våffeljärn.

ddssa

Låg i sängen och var så galet arg över att jag blivit sjuk. Blev glad när jag insåg att det var våffeldagen. Blev arg igen när jag insåg att jag inte hade något våffeljärn. Gick lika snabbt som en pensionär till Hemköp för att handla. Har så ont i kroppen! Dumma hals. Dumma sjukdom! Men såg att dom hade specialpris på våffeljärn. HALLELUJAH. Kvällen är räddad. Det blir våfflor till middag! Tänkte försöka göra våffelsmeten själv av dinkelmjöl och proteinpulver så att det inte blir supermegaonyttigt i alla fall : ) ( låtsas som att det inte är nutella på bilderna……… )

Äter ni våfflor idag?!

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - IconMirror We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *