Köpte ett våffeljärn.

ddssa

Låg i sängen och var så galet arg över att jag blivit sjuk. Blev glad när jag insåg att det var våffeldagen. Blev arg igen när jag insåg att jag inte hade något våffeljärn. Gick lika snabbt som en pensionär till Hemköp för att handla. Har så ont i kroppen! Dumma hals. Dumma sjukdom! Men såg att dom hade specialpris på våffeljärn. HALLELUJAH. Kvällen är räddad. Det blir våfflor till middag! Tänkte försöka göra våffelsmeten själv av dinkelmjöl och proteinpulver så att det inte blir supermegaonyttigt i alla fall : ) ( låtsas som att det inte är nutella på bilderna……… )

Äter ni våfflor idag?!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Caroline Roxy - Görnvälns slott Caroline Roxy - Tabbouli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *