Köpte ett våffeljärn.

ddssa

Låg i sängen och var så galet arg över att jag blivit sjuk. Blev glad när jag insåg att det var våffeldagen. Blev arg igen när jag insåg att jag inte hade något våffeljärn. Gick lika snabbt som en pensionär till Hemköp för att handla. Har så ont i kroppen! Dumma hals. Dumma sjukdom! Men såg att dom hade specialpris på våffeljärn. HALLELUJAH. Kvällen är räddad. Det blir våfflor till middag! Tänkte försöka göra våffelsmeten själv av dinkelmjöl och proteinpulver så att det inte blir supermegaonyttigt i alla fall : ) ( låtsas som att det inte är nutella på bilderna……… )

Äter ni våfflor idag?!

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *