airforce
some of my air force 1 moments.

Hej! Måste fråga dig ang. Nike air force 1 (de vita), vart fick du tag på de? Hittar bara killstorlekar & den minsta som finns är strl 38,5 :< Har 36-37. Gör typ vad som helst för att få tag i de skorna, haha! Annars TACK för en fet blogg. Läser dina kommentarer på instagram ibland, alltså vissa kommentarer du får, folk är fan inte friska i huvudet. Bra att du säger ifrån & inte tar skit, det om något gör dig till en bra förebild för unga tjejer!

Ha en grym dag :))

Hej och tack snälla! : ) 
Tyvärr är det så att Nike Air Force 1’s har blivit lite av dom nya conversen, och finns därför knappt att få tag på. Dom är slut precis överallt! Jag har i princip slutat använda converse för att det blev alldeles för vanligt. Det blev tråkigt ju! Köpte mina första Air Force 1’s för ungefär två år sedan och har sedan dess köpt nya tre gånger för att jag alltid vill ha dom fräscha. Haha! Därför tycker jag på sätt och vis att det är lite synd att dom har blivit så populära nu. Det är inte lika kul att ha dom då! Men samtidigt är det ju himla skoj att folk har insett att det är världens snyggaste skor : ) Tycker därför inte att du ska sluta leta! Alla mina par kommer ifrån Junkyard och jag vet att dom brukar fylla på lagret med jämna mellanrum, så håll ett extra öga på den sidan vettja! Hoppas du får tag på ett par. Nu till sommaren är det ju snyggare än någonsin med ett par helvita sneakers!

Kram

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *