come on.

lxarge
Det kliar i kroppen. Jag vill röra på mig. Vill inte ligga i sängen och vara sjuk. Vill träna. Känna mig stark. Resa. Plugga. Ut på äventyr. Vad som helst! Heja kroppen. Bli frisk nu! Jag dricker massor med vatten och har sovit nästan hela dagen. Dock har jag sjukt svårt att äta när jag är sjuk.. Har ni också det? Jag har liksom ingen matlust. Har fått i min många tallrikar fil med flingor och banan idag, men ingen varm mat. Mår illa bara av att tänka på det. Får alltid lite ångest när jag bara ligger i sängen också. Jag vill ju göra något! Jag vill känna att jag är påväg någonstans och inte bara står och stampar.

Vet inte om jag svamlar nu eller så. Vet knappt vad jag skriver för jag är så trött.. Haha! Kanske ska sova lite till.
Håll tummarna för att jag är frisk imorgon!

<3.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *