Tid hos Rapunzel.

sccscs

Hey!
Nu har jag i alla fall lyckats sätta mig upp i sängen och knäppt på vänner( YEEY! ). Har inte orkat göra så mycket mer än så. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, för jag har tid hos Rapunzel of Sweden då. Det är dags att byta ut lite slingor och förhoppningsvis finns det lite tid för att slinga också : ) Jag funderar på att bli ljusare igen, som i somras. Så kanske slingar bort lite av ombren och ljusar upp det. Det tror jag blir bra. Så håll tummarna för att jag mår bättre vettja! Just nu svettas jag som en gris, vilket jag hoppas betyder att jag svettas bort febern. hehehe. Fräääääsch.

Vad tror ni? Är det inte fint med lite ljusare som på bilderna? : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *