20140329-172331.jpg

Yuhu!
Här har ni mina tre bästa vänner sen några dagar tillbaka. Alla tre är rätt griniga och inte alls speciellt hjälpsamma känns det som, men förhoppningsvis så gör dom sitt allra bästa. Huvudvärken har släppt så pass mycket att jag i alla fall orkar sätta mig upp nu. Tänkte försöka ta en dusch då jag inte har duschat på fyra dagar. Frääääsch. Sen får vi se vad kvällen och mina nya vänner erbjuder för äventyr. Om jag har 10 alvedon istället för 2 kanske det blir ett litet äventyr i sig? Skojaaaaaa. Är superuttråkad, men skulle aldrig gör något så knasigt. Kanske kollar jag hur många zyx jag kan ha i munnen samtidigt? Spännande!!! Återkommer med resultat.. Stay tuned..

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *