Smyckesträd.

HEJ, JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA IMMUNFÖRSVAR. Jag mår verkligen inte ett tugg bättre och nu har det gått fem dagar.. Kanske dags att kolla upp det och se om jag inte behöver penicillin eller något? Jag har nog sett dom flesta säsongerna av vänner igen och dom flesta filmerna på min dator. Haha! Börjar tröttna lite på att ligga i sängen nu och blir framförallt stressad över att mitt huvud gör alldeles för ont för att jag ska orka göra läxan till utbildningen och blogga. Och det är superfint väder ute också! Så dumt att bara ligga inne och må dåligt. 

Meeen, det är bara att bita i det jättesura äpplet och låta kroppen vila. Förr eller senare lär den ju ge med sig : )
Påminn mig att jag måste fixa till mitt gamla smyckesträd så att det blir lika fint som det var för något år sedan! Helt maxat!!

Nu ska jag sova lite.
Håll tummarna för att jag känner mig bättre i eftermiddag!

smyckestrd_201466522

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *