Here we go again! Här har ni veckans allra finaste och mest kärleksfulla kommentarer:

Din uppdatering suger nu när du är sjuk…

Aaw, är det sant? Det måste ju vara jättejobbigt för dig. Men om du vet någon mirakelmedicin som får bort influensan jag har haft i en vecka så feel free to come by. 

Sluta svanka så mycket på dina bilder. de ser överdrivet ut..
Åh, jag är hemskt ledsen över att jag har en stor rumpa som faktiskt sticker ut från kroppen. Ska absolut fettsuga den för din skull! Känns det bättre nu?

Du tipsar bara om träningskläder nuförtiden. det är skitfult. hahahahaha.
Ahaaaaaa. Men jag trodde att det här var min blogg och tanken är väl lite att jag ska tipsa er om vad jag gillar? : ) Men jag kanske har missförstått hela grejen.. För tycker du nu att det så himla fult så är det ju lite my mission in life att rätta mig efter dig… Vad hette nu nu igen? Anonym? 

Bloggare som du är så patetiska. Det enda ni gör är att köpa kläder och saker.. Ni tänker aldrig på andra eller att ge pengar till dom som behöver det mer. 
Okej, men om du ger mig ditt betalkort så får du mitt? Så kan jag också få bestämma vad du ska göra med dina pengar och inte… Det är väl en bra deal? Sen har du ingen aning om vad jag gör med mina pengar och vad jag spenderar dom på.

Sluta tycka så jäkla synd om dig själv. Du koncentrerar dig alldeles för mycket på alla dåliga kommentarer du får. Det får man ju ta när man har en stor och framgångsrik blogg.
BUUHUUUUUU. DET ÄR SÅ HIMLA SYND OM MIG. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH. För att bara för att man har en stor blogg så får ju folk skriva precis vad dom vill till en och man ska få ta all skit i världen utan att någonsin ens få kommentera det eller bry sig. Man ska bara tack och ta emot. Logiskt. Glömde det….

Haha ja förstår varför alla klagade på dina lår. dom är ju gigantiska…
Åh, det måste vara den finaste kommentaren jag har fått någonsin.. Tack snälla, du gjorde min dag!! :’)

PUSS på er andra som faktiskt förstår hur man uttrycker sig till andra och så himla fantastiska, snälla och fina varje dag.  Jag uppskattar alla era fina ord och vill absolut att ni förstår hur mycket dom betyder för mig Ni är bäst 


IMG_8872-Recovered

Kommentarer (1)
  • Maja s.

    Har aldrig riktigt förstått hur vissa människor kan bestämma sig att helt plötsligt få för sig att skriva negativa eller kränkande kommentarer till en person på en blogg eller någon annan webbplats. Människor har rätten att uttrycka sina åsikter , OM de inte är kränkande eller inträder på någons integritet , vilket delvis finns som lag men också hör till ”common sense”. Om man nu mot förmodan tycker att något sådant är väldigt rogivande och något positivt att klanka ner på andra personer ( vilket vissa personer verkar tycka, anonyma bakom sina skärmar) så ska man själv om en sådan situation händer en själv kunna hantera det bra, då ska dessa personer rycka på axlarna till kränkningar och mobbing själva om de nu tycker att det är okey att agera så mot andra människor, även ”common sense” behandla andra som du själv vill bli behandlad.
    Men självklart finns det situationer då man självklart kan gå emot personer på internet , om det rör sig om personlig information och liknande, men då handlar det om inträde på personlig integritet.
    Just sånna kommentarer som bloggare oftast får verkar vara från personer som på något sätt inte kan acceptera att personer har olika smak eller annorlunda åsikter än de själva och på så sätt ser sig själva och sina ”sätt” som det bästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *