Sunday night.

P1000079

Hej fina ni!
Jag börjar äntligen känna mig i alla fall pyttelite bättre. Jag har inte feber just nu i alla fall! Jag håller verkligen tummarna för att jag är på bättringsvägen så att jag kan återgå till min vardag med massa bloggande, träning och annat skoj. Imorgon är det dags för andra och sista veckan av min kostrådgivarutbilning, så jag hoppas att jag är pigg nog för att gå dit.

Förresten är det superkul att ni har börjat kommentera mer igen. Det gör det så mycket roligare att blogga! Ska verkligen försöka bli bättre på att svara på era frågor och fina ord : )
Ha en fin söndagkväll!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Migrän? Paulina Danielsson - Idag så har jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *