dsa

Klockan 9 ikväll är det dags! Jag tänker i alla fall bänka mig framför tvn och kika på nya säsongen av Biggest Loser. Kommer ni också det?! Kl.21 på 7an people! Mårten som har börjat träna mig är en av dom två som tränar alla deltagarna. Förstår ni då hur grym han är?! Veckorna med honom som tränare kommer göra att jag utvecklas enormt med min styrka och mina mål : ) Jag älskar sånna här program! Jag ser verkligen upp till människor som ha disciplin och vilja nog till att förändra sitt liv till något bättre. Det är så coolt!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - IconMirror Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN
  • Wilma

    Jag har strawberries&champange body misten och ibörjan tyckte jag faktiskt att den inte doftade så gott som jag trodde den skulle, men nu efter några dagar så älskar jag den! Haha 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *