Mornin’

dsig1
Nu är det bara ungefär två månader kvar till Rhodos. Vilken lycka! Bilden är från Kreta förra sommaren.

Mornin’ Sunshines!
Man kan tycka att jag borde vara pigg och glad när jag vaknar tidigt efter att ha legat i sängen i en vecka. Men det känns lite tvärtom. Som att jag blivit påkörd av en ångvält ungefär. Haha! Men, jag viill verkligen inte missa något av utbildningen och jag är feberfri, så jag tänker pallra mig dit ändå. Jag får dessutom skjuts av en tjej i klassen! HUR SNÄLLT? Så nu ska jag bara äta lite frukost och sen kila iväg.

Ha en fin dag bästast ni.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *