Mornin’

dsig1
Nu är det bara ungefär två månader kvar till Rhodos. Vilken lycka! Bilden är från Kreta förra sommaren.

Mornin’ Sunshines!
Man kan tycka att jag borde vara pigg och glad när jag vaknar tidigt efter att ha legat i sängen i en vecka. Men det känns lite tvärtom. Som att jag blivit påkörd av en ångvält ungefär. Haha! Men, jag viill verkligen inte missa något av utbildningen och jag är feberfri, så jag tänker pallra mig dit ändå. Jag får dessutom skjuts av en tjej i klassen! HUR SNÄLLT? Så nu ska jag bara äta lite frukost och sen kila iväg.

Ha en fin dag bästast ni.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *