VS bodylotions.

dads
Direktlänk till alla VS-produkter.

Åh, nu har Madlady fått in body lotions från Victoria’s secret också! Vilken lycka. Har inte provat Strawberry Champagne, men den låter sååå mysig! Någon av er som har den? Luktar den gott? Flaskorna är ju så fina att jag egentligen skulle kunna köpa allihopa bara för att dom är så fina på hyllan : ) haha.

Kommentarer (1)
  • Fanny

    Jag har Strawberry Champagne bodymist men använder den inte så ofta. Jag älskar verkligen doften men den är väldigt stark mogen och det passar för tillfället inte in på mitt lekfulla 15åriga jag. Jag vet inte om den doftar svagare som body lotion eller inte men tycker verkligen att du borde testa den.
    Ha det bäst och ignorera alla hatkommentarer <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *