1 april-skämt.

10170712_10151957339586126_1916236697_n
Jag höll på att sätta frukosten i halsen imorse när jag gick in på facebook och fitnessguru hade lagt upp bild på deras nya smak på proteinpulver.. FISK OCH OST?!?!?!?? WHAAAAT???? Trodde att jag drömde tills jag insåg att det var 1 april. Hahaha! Tyckte att det var sjukt kul och det fick mig att börja dagen med ett leende på läpparna : ) Annars har det varit lugnt på lur-fronten idag.

Har ni blivit lurade?

Kommentarer (1)
  • miccis

    HAHAHHAHA JAAA! min kompis visade mig den där och vi satt i flera minuter i chock och försökte föreställa oss hur vidrigt det där måste smaka. sen kom vi på att det var första april… det fula var att vi precis hade pratat om hur vi INTE skulle falla för några skämt under dagen 🙁 hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *