Viftar med händerna.

10156909_10202655491901892_734245075_n
Solisarna är från candybykeela. Finns också i silver : )

Idag är en, om möjligt, ännu intressantare dag än igår på utbildningen. Vi går igenom olika sorters kosttillskott. Vad som är bra/dåligt osv. Jag har aldrig varit något som har frågat mycket eller varit speciellt intresserad av någon plugg tidigare, men nu sitter jag och viftar med handen oavbrutet hela dagarna. ” TA MIG!! LÅT MIG FÅ FRÅÅÅÅGA IGEEEEN!!! ” Det är säkert superirriterande för alla andra.. : ( hehe.

I alla fall så gick jag ut för att ta lite outfitbilder nyss, men gissa vad? När jag stoppar i minneskortet i kameran står det ”kort är skrivskyddat”.. Den där nedrans plutten som sitter på sidan har ramlat av, så kortet fungerar inte. SKIT. Det här är andra kortet på en vecka?!?!?!? Minneskortsgudarna måste hata mig. Det jobbiga är att jag köpte ett nytt igår och tänkte ta med det imorse, men tyckte att det kändes onödigt eftersom jag hade mitt andra också… GAH. Lyckades ta en snabbisbild med mobilen i alla fall innan jag halvt frös ihjäl. Det är galet kallt ute!

Vad gör ni dag?

You might also like

Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Hedda Dibinger - my second home Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *