Mina nya naglar!!!

hhl

ÅH, JAG ÄR SÅ KÄR I MINA NYA NAGLAR. Celina berättade inte ens vad hon tänkte göra innan utan hon körde bara på och resultatet blev det här! Hur fint?! Och det passar mig verkligen helt perfekt just nu när jag har snöat in mig lite på college-sport-kedje-bandana-kläder-grejen. Eller vad man nu ska kalla den?! Haha. Jag är i alla fall så sjuuuuuukt nöjd precis som vanligt. Celina är en stjärna!

http://celinaryden.se/

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS BYGISELA - SPANJORSKAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *