Dagens Outfit.

adssa

Som ni kanske märker under utbildningen så är det så chill outfit som möjligt som gäller. Att sitta på en stol i knasiga ställningar hela dagarna i t ex tajts jeans går inte för mig. Ju mysigare och bekvämare, dessto bättre helt enkelt! Därför har jag idag min grymma dress från Junkyards egna märke XX-XY på mig : ) Tror inte att den finns kvar, men kolla vettja! Annars har dom andra grymma matchande underdelar och överdelar. Overkill är awesome, eller hur?!

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Hedda Dibinger - versace Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA BYGISELA - HAVE A NICE DAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *