Lunch time.

lunhc
Yuuuhuuu!
Lunchpaus på utbildningen och jag passar på att plugga lite. Tänk att det är sista dagen på min utbildning imorgon! Dom här veckorna har gått så sjukt fort och jag har lärt mig så otroligt mycket. Imorgon har vi prov och jag måste erkänna att jag inte riktigt känner mig redo. Missade ju en hel veckas pluggtid nästan eftersom jag har varit så sjuk… Men jag ska göra mitt allra bästa : ) Så imorgon kan jag förhoppningsvis kalla mig själv kostrådgivare!

You might also like

Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Josephine Qvist - FORTUNE TELLER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *