trolljägarna

Hej fina ni!
Jag kikade precis klart på första avsnittet av Trolljägarna. Missade det eftersom jag inte har någon TV och har inte hunnit se det än. Men nu tog jag mig tid, och det är jag glad för. Detta måste vara en av dom bästa programidéerna någonsin?!?!? Att sätta fast näthatare. Och Robert Aschberg, vilken jäkla stjärna! Har ni missat det så MÅSTE ni se det. Så sjukt bra!

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - Winter wonderland
  • Isabel

    Såg också programmet och det är bra att de tar upp ämnet samt konfronterar personerna, men är det verkligen så bra att de går ut med nätalias som folk kan ta reda på och gå på näthatarna istället?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *