Klarade inte provet…

hokihhi

 

 

…BARA SKOJA!! Klarade det! Woohoooo. Så glad nu så ni anar inte! Det kändes verkligen inte bra efter provet och jag fick för mig att jag hade svarat fel på precis allt. Haha! Men det visade sig att jag hade rätt bra koll ändå : ) Jag har haft några fantastiska veckor på Paulúns Näringscenter. Tänk vad glad jag är över att jag valde att genomföra detta! Jag har träffat så himla trevliga och underbara människor och Martin Brunnberg, som har lärt oss allt vi kan idag, är så sjukt duktig, en grym föreläsare och har en enorm kunskap. Jag är fortfarande hängig och lite sjuk, men känner ändå ett litet glädjerus i kroppen! Yeey!!!

You might also like

BYGISELA - LET'S GO: BARCELONA! BUT FIRST... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Hedda Dibinger - my second home Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *