Gissa vad jag har gjort?

museum

Hey fina ni!
Jag har gjort den mest oväntade grejen idag. Nämligen varit på vasamuseet! Så olikt mig att göra något sånt. Haha! Men det var mysigt att strosa omrkring där och kika. Jag har även ätit årets första lunch på en uteservering idag! Dock höll jag på frysa ihjäl när solen försvann.. Men ändå! SOMMAREN ÄR PÅGÅNG I ALLA FALL. Hoppas jag. Jag har inga planer för kvällen förutom att ta det lugnt så att jag blir frisk någon gång. COME ON KROPPEN, KÄMPA!!!!

Vad gör ni ikväll?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Ellinor

    Tips; gå till nordiska museet! De har en jätteintressant klädutställning.
    Hallwyska museet är också helt underbart. Du borde gå dit! (har varit där med skolan, mode design ehehehehe<3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *