Klippte av mig håret…

dadsac<

Igårkväll fick jag helt plötsligt för mig att klippa håret. Jag har skött det väldigt dålig dom senaste veckorna så topparna har blivit otroligt slitna och det såg inte så bra ut. Därför tog jag kökssaxen och började klippa. Hehehehe. Säkert två decimeter kortare blev det! Men sjukt mycket fräschare. Just nu gillar jag det! Det är superskönt. Dock ska jag till Rapunzel redan på tisdag, så om det skulle vara så att jag vill ha längre hår igen så är ju det bara att sätta i det då : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Josephine Qvist - BAILEY MYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *