Recept: Bärpannkaka.

bär

Om det är någon gång jag inte äter speciellt hälsosam mat så är det när jag är sjuk. Kroppen vill liksom inte. Den vill ha mat som jag tycker är god. Helst mellanmål eller frukost hela dagarna. Absolut inte varm mat, det mår jag bara illa av. Därför har dom två senaste veckorna verkligen varit katastrofala i kostväg. Och det gör mig både arg och frustrerad. Jag vill ju bli frisk och få tillbaka min matlust! Nu äter jag bara filmjölk och bananer. Lite glass slinker ner också. Inte alls speciellt näringsrikt och bra, vilken kroppen verkligen behöver när jag är sjuk. Typiskt!

Igårkväll kände jag mig i alla fall liiiite piggare och kunde i alla fall tänka mig att stoppa lite varm mat i magen. Så vet ni vad jag gjorde? Världens godaste bärpannkaka. Jag har gjort den några gånger förut och den är SÅ god. Helt sjukt. Och inget vetemjöl är det heller! Istället använder jag graham och dinkel, vilket i alla fall känns lite bättre. Sen är det väl inte superbra direkt. Men! Pannkakan innehåller massor med bär och jag äter den väldigt sällan, så ser inget konstigt med att få i mig lite mjöl då och då. Och vill ni absolut inte ha så mycket mjöl, så byt ut lite mot proteinpulver vettja!

Continue reading

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *