Gillar mitt nya hår!

IMG_9526

Mitt hår har sedan jag började blogga varit lite av mitt signum. Och det är mitt hår som jag får absolut mest komplimanger för! Det är superkul, men det var ändå skönt att höra att ni gillade min nya frisyr – trots att den är 2 dm kortare. Ibland får jag för mig att några läser bara pga mitt hår. Hehehehe. Hur knasigt? Jag gillar i alla fall min nya längd!! Det känns fräscht och det skönt att inte fastna i allting jämt. Haha! Vi får se om jag sätter i längre hår hos Rapunzel på tisdag… Just nu är jag verkligen osäker och har ingen aning om hur jag ska göra.. Vad tycker ni? Längre hår eller inte?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Sofia

    längre hår är ju himla snyggt!! meeeen, jag tycker ditt hår är så himla himla fint sådär också! och jag håller med om att det är jobbigt att fastna med håret hela tiden, jag har sparat ut nu ett tag och har håret några centimeter ovanför naveln, jag kan inte längre sova med utsläppt hår utan att bli irriterad på att det är överallt 😉 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *