Hej Keela! Jag är 22 år gammal och har följt din blogg i två år nu. Du har gått från att vara en fin och rolig tjej till att också bli min största inspirationskälla när det kommer till stil, träning och hälsa. Förra veckan såg jag dig på stan och först vågade jag inte gå fram. men ja visste att jag skulle ångra mig om jag inte gjorde de så jag vågade till slut. Du var så snäll och trevlig och gav mig en kram direkt! det var en dröm som gick i uppfyllelse för mig. tack! Jag har en liten fråga bara.. skulle inte du kunna tipsa om lite större byxor när man tränar? alla har nästan alltid tights men jag känner mig inte bekväm i det än eftersom jag har så stora ben. Ja skulle hellre träna i ett par lite mer pösigare byxor ibland.. Kan du inte göra ett inlägg med några snygga byxor? 

Hey fina du!!!! Tack snälla! Vad glad jag är över att du skrev, och jag är superglad över att du vågade komma fram! Det gjorde min dag. Självklart kan jag tipsa om några snygga baggybrallor att träna i! Jag själv har några par som jag brukar använda ibland. Att bära tights eller inte är ju en smaksak och jag kan förstå att det kan vara lite obehagligt att använda om man är överviktig eller osäker på sin kropp.. Men du ska veta att när vi träffades tänkte jag absolut inte på att dina ben skulle vara stora! Bara så du vet : ) Allt jag såg var en fin och sprallig tjej!

Jag föredrar i alla fall att använda större byxor när jag tränar styrka och inte när jag tränar cardio. Dels för att jag tycker att det är skönare att köra kondition i tightare byxor och dels för att dom ofta är väldigt varma! När jag kör kondition svettas jag som en gris verkligen och har därför hellre tights än bomullsbyxor. Och när jag tränar t ex axlar och mage så svettas jag och rör på mig, men inte på samma sätt. Men ja, det är ju en smaksak! Här kommer mina favoriter i alla fall. Jag har själv par 1 och par 3 och använder dom flitigt!

Så här kommer några favoriter som jag har hittat. Hoppas du gillar dom och skicka gärna bilden vi tog när vi sågs till [email protected]/* */
KRAM 

 swaDIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET
  • Thilda

    Hej Keela!
    Sjukt nice blogg! Jag undrar om du har något tips på sköna träningströjor? Själv gillar jag lite större tröjor för jag trivs inte att träna i linnen för jag har rätt stor överkropp! Och sen undrar jag vad du har för tips på fettförbränning! Är det bra med ett schema så man tränar varje dag med olika kroppsdelar eller 2-3 gånger i veckan med hela kroppen på en gång?
    Tack i förhand! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *