depend

Nu ikväll tog jag äntligen mig i kragen och provade nagelkitet som jag fick på Lyko-eventet häromveckan. Jag är otroligt dålig på att sköta mina naglar och nagelband. Celina fixar liksom det åt mig : ) Men det räcker ju inte med att olja in naglarna en gång i månaden bara.. Tänkte försöka köra det här kitet några dagar i veckan i alla fall : ) Naglarna och nagelbandet känns mycket fräschare och dom ser inte alls lika torra ut längre. Wooohoo! Vilken dröm!

Direktlänk:
228-267

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita!
  • Louise

    mina naglar jag förlänger håller upp till 5-6 veckor eftersom jag filar ojämnheter som blir och använder olja nästan två gånger per dag,
    mer om det är kallt och rå luft. Det är A och O om man vill att dem ska hålla länge 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *