Läsarfråga: Löshår

7khz

”Jag måste få fråga, jag hade i löshår från Rapunzel 50cm. Hade i det i ca 2 månader, och herregud va mitt hår tog stryk!  När jag tog ur slingorna hade jag tappat nästan halva mitt eget hår!! Detta var pga en dålig isättning tyvärr. Skötte annars håret jättebra (är själv frisör) Men jag undrar hur ditt naturliga hår ser ut? Tappar du slingor osv? Vågar inte sätta i hår igen nu  Gillar verkligen din blogg förövrig! Du har verkligen fötterna på jorden Och föratt du spelar wow hehehe.”

”Ditt hår är super fint både sådär som du har det nu och som du hade det innan! Men kan ju vara skönt att ha den lite kortare varianten ett tag oxå! Ser jätte fräscht ut!  Jag har en fråga till dig angående ditt löshår från Rapunzel, vilken insättningsmetod använde du?? Och vad tror du sitter bäst och ser snyggast ut? Varit nyfiken på det hur länge som helst! Funderar själv på om jag ska sätta i löshår hos Rapunzel runt påsk..  Mitt hår är väldigt tunt och fint så jag är lite osäker på hur det kommer bli med insättningen. Såg oxå en tidigare kommentar där en tjejs eget hår hade tagit mycket stryk efter en insättning hos Rapunzel..  Vad ska man göra för att håret ska hålla så bra som möjligt? Tex hur ofta får man duscha det osv? Förlåt för en lång kommentar och massa frågor! Älskar din blogg! Så mycket inspiration!! Ha de bäst!! <3”

Tack snälla för era fina kommentarer! Jag får fortfarande massa hårfrågor dagligen! Trots att jag svarat på alla sånna här frågor massor med gånger : ) Hehe. Men nu kör vi ett till svarsinlägg:

Mitt naturliga hår har absolut tagit lite styrk sedan jag började med löshår. Men jag tror mest att det är mitt eget fel! Eftersom att jag borstar det mer sällan än vad man ska och har dålig tålamod = SLITER bort mitt eget hår ungefär.  Och klipper det väldigt sällan.. Hehe.. Så jag tror inte att det har så jättemycket med förlängningen att göra. Nathalie, som gör mitt hår på Rapunzel Of Swedens salong i Stockholm, vet vad hon gör och är superduktig. Jag tappar max 1-2 slingor på flera månader och sålänge jag sköter det efter hon satt i håret så sitter det hur bra som helst och ser jättefint ut. Sen tror jag att man inbillar sig lite också! För när man har vant sig vid väldigt tjockt och långt hår, så känns nog vilket hår som helst tunt och kort ut när man tar ut sina hollywoodlockar. Haha!

Jag använder nailhair och det är slingor som fästs en och en med en värmetång. Jag brukar sätta i mellan 80-100 slingor. Alla behöver olika många beroende på längd och tjockhet på sitt egna hår : ) Vissa behöver bara 80, andra kanske 140 stycken.

Jag tvättar mitt hår max en gång i veckan, och använder alltid Rapunzels produkter som är speciellt framtagna för löshår. Så först deras shampoo, sedan deras silvershampoo(låter det verka i ca 5-10 min innan jag sköljer), sedan deras inpackning(låter också verka sålänge jag orkar. Ibland kliver jag ur duschen och låter det verka i över en timme innan jag sköljer!) Sen avslutar jag med balsam. Efter att jag handdukstorkat håret har jag i deras shine drops och låter det sedan självtorka. Jag fönar ALDRIG mitt hår och använder alltid värmeskydd innan jag plattar/lockar det : ) 

Om man är sugen på att skaffa löshår och är osäker på hur mycket det sliter, vilken metod, färg, typ osv man ska ha så tycker jag att man ska boka in en konsultation med t ex Rapunzel på någon utav deras salongen i Sverige. Dom vet exakt vad som är bäst för dig : ) 

Just nu har dom också rabatt på deras behandlingspaket. Du får shampoo, balsam, inpackning + shine drops för 599:-
Direktlänk:
rap

Kommentarer (1)
  • josefin

    Väldigt fint du löshår du har och det ser väldigt långt ut. Jag undrar om du testat andra märken och om du vet vilka som är bäst? jag har hört mycket positivt av nya http://www.hairtastic.se på senaste tiden. Alla som varit på deras salong visar så himla fina före/efter bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *