HEY GUYS!
Imorse åkte jag hem till Clara för att leka ihop lite roliga videos till er. Vi gjorde en till min kanal och en till hennes! Superskoj. Då vi båda är väldigt obekväma vid stora tillställningar så valde vi att prata om vårat senaste lilla event, nämligen Finest Awards! Jaaaaaa, vi generaliserar lite, så ta det hela med en nypa salt vettja!!!! Och hur söt är inte Clara egentligen?! Så bra och rolig människa.

Videon som vi gjorde till hennes kanal kommer upp om några dagar. Jag länkar den då så att ni inte missar den! Men det allra bästa vore ju om ni följde hennes Youtubekanal… Hehehe. DET ÄR KLART NI VILL DET : ) Ni hittar den här: https://www.youtube.com/user/tahultsbarn

You might also like

Josephine Qvist - BAILEY MYS Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - versace Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *