HEY GUYS!
Imorse åkte jag hem till Clara för att leka ihop lite roliga videos till er. Vi gjorde en till min kanal och en till hennes! Superskoj. Då vi båda är väldigt obekväma vid stora tillställningar så valde vi att prata om vårat senaste lilla event, nämligen Finest Awards! Jaaaaaa, vi generaliserar lite, så ta det hela med en nypa salt vettja!!!! Och hur söt är inte Clara egentligen?! Så bra och rolig människa.

Videon som vi gjorde till hennes kanal kommer upp om några dagar. Jag länkar den då så att ni inte missar den! Men det allra bästa vore ju om ni följde hennes Youtubekanal… Hehehe. DET ÄR KLART NI VILL DET : ) Ni hittar den här: https://www.youtube.com/user/tahultsbarn

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *