HELLO GYM.

one

TODAY IS A GOOD DAY.
Trots att jag drömde att jag hade inbrott i lägenheten, hade missat att mina Superflingor från Paulúns var slut, har fått en finne på hakan som ser ut som en extrahaka och slog nyss i tån så hårt att jag började gråta, så kan INGET får mig på dålig humör nu. Jag är FRISK! Efter två veckor på dödsbädden ungefär, så känner jag mig äntligen helt 100% frisk! Jag kände mig rätt pigg redan i lördags, men ville verkligen bli helt frisk innan jag började träna igen. Så jag har druckit min PWO, blandat mina Aminosyror och ska bara skutta i träningskläderna och bege mig iväg. LYCKA!

Sen hem igen, duscha och åka iväg till Rapunzel!

Shoppa här:
fitnessguru-one-amino-apple_2x 
raspberrywhitechocolate_productpageonepower_valenciaorange_productpage_2x

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *