Hos Rapunzel.

rapunzel

Hey kompisar!
Vet ni hur dålig jag är?! Jag hade fått för mig att jag skulle vara hos Rapunzel en hel timme senare än vad jag skulle. Så när Nathalie ringde och undrade vart jag var, så fattade jag ingenting. DUMMA MIG. Men nu är jag här i alla fall och vi har tagit ur alla gamla slingor. Nathalie är en stjärna, så jag är säker på att vi hinner byta ut allt hår ändå! Vi skulle ha slingat också, men det kommer vi inte hinna eftersom jag är så klantig.. Men men, vi får ta det nästa gång helt enkelt : ) Jag blir lite hårgalen när jag kommer hit så frågan är ju om jag kommer kunna hålla mig borta från min vanliga 60 cm-hår… Förmodligen inte!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *