rapunzel2

Aaaaah.. Jag antar att ni, lika väl som jag, förstod att jag skulle vilja ha tillbaka mitt drömhår. Det gick liksom inte att låta bli när jag såg deras vägg full med långt, fint hår och framförallt när jag såg Nathalie och hennes hår. + att jag vet att varje gång jag går därifrån i mitt nya hår känner jag mig som en prinsessa. Jag ville känna så idag också! Och jag är så glad över att jag valde att förlänga det igen. Trots att det var skönt att ha kortare hår och jag gillade längden så kändes det inte helt 100 när jag kollade tillbaka på andra bilder osv. på mig själv. Det här känns mer rätt för mig helt enkelt och det är ju de som är det viktigaste : )

Jag älskar som vanligt mitt nya hår och är alltid otroligt nöjd varje gång jag har besökt Rapunzels salong. Jag har minst sagt mitt drömhår igen!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *