csacsa

Alla som tränar och lägger upp bilder på det har nog någon gång fått kommentaren ”-träna istället för att ta kort” eller liknande. Eller hur? Jag tycker att detta är väldigt roligt och skrattretande. Haha! Jag menar, VEM går till gymmet och kört nonstop utan minsta vilosekund i låt oss säger 1-2 timmar? Är det ingen som tänker på att man kanske ska vila mellan varje set, om man nu tränar på det sättet. Självklart kan man träna cardio en timme eller två utan att vila men då finns det väl alltid tid innan eller efter ett pass? Och denna sekund eller minut som det nu tar att ta en bild är inte direkt avgörande för din träning.

Det jag också alltid kommit fram till när jag själv får höra det är att det kommer från människor som själv inte tränar. Så det känns ju som att det handlar om ja, avundsjuka och att dom blir provocerade av att andra orkar ta sig till gymmet? Jag kan ha fel, men den uppfattningen får jag. Jag tar själv rätt sällan bilder på gymmet, men att folk gör det tycker jag är inspirerande! Och att ”visa upp” för andra att man har varit på gymmet är säkert för många extra motiverande att ta sig dit, så varför då inte göra det? Kanske söker många bekräftelse för att man går dit, men om det gör att man faktiskt tar sig dit och tränar så är väl det jättebra?! Man kanske inte ska behöva få bekräftelse för allt man gör, men samtidigt så ser jag inget konstigt med att visa andra hur grym man är som faktiskt tar sig dit trots att man inte orkade eller kände för det egentligen. Eller så var man supermotiverad att gå dit och vill motivera andra att känna den fantastiska känslan efter ett träningspass också! Jag följer själv många träningsfreak på instagram och att se bilder från deras pass på gymmet gör bara mig extra motiverad och inspirerad : )

Så, låt oss och alla som vill ta sina selfies på gymmet. Se det som en motivation – inte som något dåligt och provocerande!

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • peach

    Men åh så bra sagt! 🙂 Tror verkligen på det du sa att många kanske gör det för att få bekräftelse på att man faktiskt går till gymmet eller ett bevis på det. Å visst jag kan känna mej väldigt duktig att ha gått på gymmet å att ta en bild när man e där känns riktigt gött faktiskt för då har man bild bevis på det åsen kommer ihåg att man varit där å varit så himlans duktig! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *