Friends night.

IMG_9767

Blää. Influensan har verkligen gjort mig helt paj! Jag är så trött. Jag känner mig ju helt frisk nu, men min kropp är så trött hela tiden. Hade tänkt träna nu igen ikväll men jag vill inte gå ut får hårt som sagt. Och imorgon blir det två pass så det är lika bra att vila ikväll. Det blir en kväll med vänner igen. Att jag aldrig tröttnar : ) Haha.

Vad gör ni ikväll?

You might also like

Hedda Dibinger - RS_____2 Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • mickis

    hej Keela snälla svara på den här frågan i ett inlägg lite så där snabbt på slutet eller i början !
    vilket objektiv använder du för att få den suddiga bakgrunden ?!?!!? gaaash såå snyggt ! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *