missed

Det är så skönt att vara tillbaka på gymmet! Idag lånade jag en av gruppträningssalarna och körde ett cirkelträningspass ala Mårten Nylén. Himla skönt! Jag vågar dock inte ta ut mig själv helt ännu utifall det är något kvar av influensan i kroppen. Men det gick bra ändå och jag blev riktigt trött. Sedan körde jag lite crosstrainer och några andra lätta övningar. Vilken känsla! Vet ni vad jag ska göra imorgonbitti förresten? Testa på saltyoga! Helt galet. Men mer om det då : )

Har ni tränat något idag?

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - ROXY We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Hedda Dibinger - RS_____2
  • Pernilla

    Vad duktig du är! 🙂 Själv tränar jag 4-5 ggr i veckan o tkr att dt är extremt kul! 🙂 Lycka till med träningen, skulle vara jätte kul att få reda på vilka övningar du kör så man kan få lite inspo :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *