missed

Det är så skönt att vara tillbaka på gymmet! Idag lånade jag en av gruppträningssalarna och körde ett cirkelträningspass ala Mårten Nylén. Himla skönt! Jag vågar dock inte ta ut mig själv helt ännu utifall det är något kvar av influensan i kroppen. Men det gick bra ändå och jag blev riktigt trött. Sedan körde jag lite crosstrainer och några andra lätta övningar. Vilken känsla! Vet ni vad jag ska göra imorgonbitti förresten? Testa på saltyoga! Helt galet. Men mer om det då : )

Har ni tränat något idag?

Posted in: Keela - träning

You might also like

Alexandra Nilsson - Under the sea Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - Svårt att hittat lugnet Alexandra Nilsson - Svar på tal!
  • Pernilla

    Vad duktig du är! 🙂 Själv tränar jag 4-5 ggr i veckan o tkr att dt är extremt kul! 🙂 Lycka till med träningen, skulle vara jätte kul att få reda på vilka övningar du kör så man kan få lite inspo :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *