Questbar delivery.

dawdsac

Heeeeeeey!
Igårkväll sprang jag och hämtade ett paket med mina favoritbars från Questnutrition. Paketet hade visst fastnat i tullen så jag var tvungen att maila fakturan till dom innan dom kunde skicka paketet vidare. Hehehe. Himla tokigt! Men det tog bara tre dagar extra tack och lov och jag behövde inte betala någon tull eller något heller! Jag har ju beställt massor av grejen från USA tidigare, men aldrig varit med om att något har fastnat tidigare… Knasigt. Till min stora lycka var i alla fall peanut butter cupsen så sjukt goda, så jag är glad att jag beställde sånna också!

Min absoluta favoritbar är utav tvekan Cookies & Cream. VILKEN DRÖMBAR. Dregglar bara jag tänker på den.

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *