Bagellunch.

bagel
Yuuhu!
Idag blev det lunch på bästa Bagel Street Café. Har ju blivit helt frälst i bagels! Vill helst äta det till frukost, lunch och middag varje dag. Hehehehehe. Jag har haft en kalasbra dag med vänner och träning! Så himla mysigt.

Har ni haft en bra dag? Har ni varit snälla och givit någon en komplimang?! : D Jag sa till en främling att hon hade världens snyggaste skor. Hon blev superglad! Som jag skrev så behöver det ju inte vara något som har med utseende eller stil att göra. Men hon kom gående på gatan och hade himla snygga skor, så det kändes passande. Det hade ju varit galet om jag sagt ”ÅÅH, DU ÄR SÅ ROLIG !!!!”, fast jag aldrig pratat med henne förut. Men det hade ju varit rätt kul iochförsig… Haha! Igår fick jag inte bara en, utan två komplimanger av en biljettkontrollant vid tunnelbanan. Så knasigt, men det gjorde faktiskt min dag : ) Tänk att ett leende eller några fina ord kan förändra humöret och dagen för så många! LE MER VETTJA.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Matilda

    Har en del frågor jag hoppas du vill ta dig tid att svara på, trots att detta inte är någon som helst typ av frågestund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *