ework

JAAAARÅ. JAG ÄR TILLBAKA! Njaa, halvt i alla fall. Det blev inte så mycket pulshöjande träning idag då Mårten tycker att det är smartare att låta kroppen återhämta sig lite extra från influensan. Så vi körde ett lite lättare cirkelträningspass(jag dog lite ändå.. hehe) till att börja med. På måndag kommer vi köra igång ordentligt! Mårten är verkligen en glädjespridare!! Det är helt sjukt vad han kan förändra mitt humör. Han är så positiv, glad och sprudlande. Varje morgon lägger han upp en galen bild på instagram – för att hans följare ska se den det första dom gör och börja dagen med ett leende. Hur bra?! Så vill ni vakna med ett leende, så börja följ honom vettja ( @martennylen ). Ser ni hur smidig han är?! Som en riktig ninja!

Ser ni förresten att jag kollar mig själv i spegeln på översta bilden?( eeeh, klart ni ser… )… Men till saken,
När jag började gå till gymmet tyckte jag att det var otroligt ytligt att väggarna är täckta med speglar. Och jag blev irriterad på att alla stod och kollade sig själv i spegeln när dom tränade. ”HALLÅ, TRÄNA ISTÄLLET FÖR ATT POSA I SPEGELN OCH TYCK ATT NI ÄR SÅ SNYGGA OCH VÄLTRÄNADE!!!” – så tänkte jag. Men ju mer insatt jag blev, dessto mer insåg jag ju att det inte alls var det de handlade om. Att kolla på sig själv i spegeln när man gör övningar är otroligt hjälpsamt! Ibland behöver man se sig själv på avstånd för att förstå vad det är man gör rätt och fel med en övning. Att göra en övning fel kan ju ge skador och om man dessutom inte träffar rätt muskler så kan det ju bli heltokigt. SÅ – kolla er själv i spegeln på gymmet! Spegeln är din bästa vän där. Be också någon kunnig om hjälp så att allt blir rätt : )

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *