Spread the love.

spreadthelove

GOD MORGON SOLSTRÅLAR!
Nu ska jag möta upp Caty, Ida & Moa. Vi ska prova på saltyoga! Det låter helknasigt, jag vet. Men det ska bli himla spännande då jag inte kan komma ihåg att jag har provat Yoga någonsin. Haha! Så önska oss lycka till.

Förresten! Vet ni vad jag tycker att vi alla ska göra idag?! Ge en komplimang till en medmänniska. Det behöver inte vara utseendemässigt, utan kan vara vad som helst. Tänk så trevligt : ) Spread the love!

Posted in: Keela - träning

You might also like

Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Hedda Dibinger - my second home Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *