Spread the love.

spreadthelove

GOD MORGON SOLSTRÅLAR!
Nu ska jag möta upp Caty, Ida & Moa. Vi ska prova på saltyoga! Det låter helknasigt, jag vet. Men det ska bli himla spännande då jag inte kan komma ihåg att jag har provat Yoga någonsin. Haha! Så önska oss lycka till.

Förresten! Vet ni vad jag tycker att vi alla ska göra idag?! Ge en komplimang till en medmänniska. Det behöver inte vara utseendemässigt, utan kan vara vad som helst. Tänk så trevligt : ) Spread the love!

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - flower power Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *